Cum să obțineți o erecție de lungă durată și puternică

Obținerea unei erecții de lungă durată care să vă permită să mergeți până la capăt într-un act sexual nu este întotdeauna ușoară și există momente în care, din cauza mai multor factori, situația se poate complica. O erecție completă, sănătoasă și prelungită nu este o chestiune de licoare magică sau de sfaturi de necontestat, ci necesită disciplină și perseverență pentru ca aceasta să se întâmple într-un mod natural.

Una dintre temerile care provoacă de cele mai multe ori nervozitate și nesiguranță la bărbați este aceea de a nu reuși să mențină o erecție până la punctul culminant. Nu vorbim despre o problemă de ejaculare precoce, ci pur și simplu că uneori performanța sexuală nu este cea așteptată, fie din cauza unor obiceiuri nesănătoase, fie din cauza epuizării fizice sau a unei situații specifice de stres care ne face să ne gândim la altceva în timpul relațiilor intime.

Există o serie de obiceiuri care ar trebui urmate dacă vrem să menținem relații sexuale satisfăcătoare atât pentru tine, cât și pentru persoana pe care o ai în față.

Puteți obține o erecție puternică și astfel să rezistați mai mult timp și în timpul sexului, lucru care pentru mulți este cu siguranță una dintre cele mai frecvente dorințe în acest aspect al sexualității. Există chiar unele alimente care ne vor ajuta să creștem nivelul de testosteron și să îmbunătățim atât erecțiile, cât și sperma și dorința sexuală în acele momente în care poate o avem la un nivel mai scăzut decât de obicei.

Sfaturi pentru o erecție de lungă durată

Așa cum am spus, nu există formule magice, dar cu aceste sfaturi vă puteți îmbunătăți erecția dacă aveți o problemă punctuală. Dacă observi că durează mai mult, cel mai bine este să consulți un specialist care îți va spune cum să procedezi pentru a o rezolva.

Încet și sigur. Când vine vorba de sex, graba nu este un bun tovarăș de drum. A avea o ședință de sex mai lentă și mai relaxată, în care se acordă prioritate preludiului, descoperirii zonelor erogene proprii și ale celuilalt, favorizează fără îndoială concentrarea și creșterea plăcerii, iar acest lucru duce la o erecție mai durabilă și la o plăcere mult mai mare. De asemenea, o penetrare foarte puternică și foarte puternică poate provoca uneori o rupere a erecției. Nu încercați să dați mai mult decât puteți, nu va avea decât efectul opus.

Nu purtați haine prea strâmte. Mai presus de toate, lenjeria intimă nu trebuie să vă strângă organele genitale. Nu purtați nici pantaloni prea strâmți, deoarece acest lucru poate crește temperatura testiculelor, ceea ce va afecta numărul de spermatozoizi și nivelul de testosteron.

Exercitați-vă penisul. Probabil că ați auzit de exercițiile Kegel pentru femei, mai ales după ce au născut, dar acestea sunt foarte bune și pentru bărbați, deoarece mușchii planșeului pelvian sunt foarte importanți atunci când vine vorba de sex și, de asemenea, când vine vorba de obținerea unei erecții mai puternice. Principalul exercițiu constă în contractarea mușchiului pubococcigian, cel pe care îl folosim pentru a ne reține urina timp de câteva minute în diferite momente ale zilei. Puteți face acest lucru la serviciu, acasă sau în mijloacele de transport în comun, de exemplu. O podea pelviană mai puternică vă va îmbunătăți erecțiile, precum și va preveni alte probleme, cum ar fi incontinența urinară.

Spuneți adio alcoolului și tutunului. Acestea sunt două dintre cele mai proaste obiceiuri pentru sănătatea dumneavoastră… dar și pentru erecțiile dumneavoastră. Primul pentru că ne obosește mai mult și poate fi și depresiv; iar tutunul pentru că este unul dintre factorii de risc pentru creșterea arteriosclerozei, ceea ce înseamnă că, chiar dacă simțiți dorință sexuală, nu veți avea o erecție oricât de mult v-ați dori.

Somn odihnitor. Da, un somn bun este esențial pentru o erecție mai puternică și mai durabilă. Acesta reîncarcă energia, oxigenează organele din corpul nostru și, prin urmare, când te vei trezi te vei simți mult mai viguros, chiar și după un somn mai scurt.

Faceți sport fără să exagerați. Exercițiul fizic este super sănătos și, împreună cu o dietă bună, este cea mai bună modalitate de a menține o stare generală bună de sănătate. Diabetul sau excesul de greutate pot avea o influență foarte negativă asupra apetitului sexual, iar sedentarismul este cu siguranță unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face dacă vrei să îl eviți. Sportul îți va da mai multă energie și te vei simți mult mai puternic și mai puternic din toate punctele de vedere. Dar ai grijă, dacă faci prea mult sport sau simți că ai ajuns la un punct de epuizare, ai putea vedea cum erecțiile tale scad.

Aveți grijă la dinți. Poate părea o nebunie, dar dinții tăi au o mare legătură cu sexul tău. Potrivit unui raport al Fundației britanice pentru sănătate dentară, patru din cinci bărbați cu probleme de erecție au avut, de asemenea, boli ale gingiilor. De aceea, este important să vă spălați pe dinți de cel puțin trei ori pe zi și să vă faceți un control dentar bun de cel puțin două ori pe an.

Alimente pentru îmbunătățirea erecției dvs.

Da, alimentele sunt, de asemenea, fundamentale în acest sens. Nu vorbim despre binecunoscutele alimente afrodiziace, care sunt poate mai mult rezultatul imaginației colective decât al realității, ci despre produse care te pot ajuta să ai mai multă energie atunci când vine momentul în care ai nevoie de ea. Printre alimentele care îți vor îmbunătăți erecția, nu uita:

  • Ciocolata. Boabele pure de cacao au fenilalanină și teobromină, care cresc secreția de serotonină. Este un fel de afrodisiac vechi de mii de ani și, mai ales, natural și delicios.
  • Avocado. Are un nivel ridicat de fibre și grăsimi sănătoase. Potasiul pe care îl conține funcționează ca vasodilatator, ceea ce va relaxa mușchii și vasele de sânge din penis, facilitând erecțiile.
  • Stridii. Da, știm că acestea sunt lucrurile afrodisiace tipice despre care ai auzit mereu că funcționează, dar în cazul stridiilor este adevărat. Și nu pentru că sunt sexy de mâncat, ceea ce sunt, ci pentru că conțin zinc, un mineral care ajută la menținerea nivelului de testosteron și spermă.
  • Nuci. Sunt bune pentru multe lucruri, dar unele, cum ar fi caju și nucile, sunt perfecte pentru întărirea pereților vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației. Știți, două aspecte fundamentale pentru a menține o erecție pentru mai mult timp.
  • Peștele gras. Grăsimile sale polinesaturate sunt, de asemenea, vasodilatatoare, iar omega-3 crește nivelul de dopamină din creier, ceea ce facilitează excitarea.
Website | + posts

Bună, sunt Cristian Duma, medic sexolog și vreau să împărtășesc cu tine experiența mea cu Potencialex, un supliment alimentar natural ce ajută la îmbunătățirea performanței sexuale la bărbați.

Mulți bărbați se confruntă cu probleme de potență și disfuncții erectile, care le pot afecta nu doar viața sexuală, dar și starea generală de sănătate și relațiile personale. Ca medic sexolog, am căutat mereu soluții eficiente și sigure pentru a ajuta pacienții mei să își recapete încrederea și să aibă o viață sexuală sănătoasă și satisfăcătoare.

Potencialex este un produs pe bază de ingrediente naturale, cu proprietăți unice de îmbunătățire a circulației sanguine și de susținere a funcționării sistemului reproductiv masculin. Am recomandat Potencialex pacienților mei cu probleme de potență și am observat îmbunătățiri semnificative în performanța lor sexuală, fără a avea efecte secundare negative.

Lasă un comentariu